Nabeschouwing Bury - Dover Athletic (5-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Bury het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dover Athletic.

Via de Bury - Dover Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bury - Dover Athletic (5-0)

Het FA Cup duel tussen Bury en Dover Athletic is onder leiding van scheidsrechter Richard Hulme geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bury. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. OShea, waarmee Bury met 1-0 de leiding nam. Bury vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mayor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut volgde een derde treffer van Bury, waarmee B. Moore zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bury geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van B. Moore. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Bury. Deze werd gescoord door D. Telford in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Richard Hulme bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Bury.

LIVE Bury - Dover Athletic 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bury - Dover Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor J. Debayo Dover Athletic
12' Doelpunt Bury Doelpunt J. OShea Bury 1-0
18' Doelpunt Bury Doelpunt D. Mayor Bury 2-0
36' Doelpunt Bury Doelpunt B. Moore Bury 3-0
50' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor B. Gomis Dover Athletic
64' Doelpunt Bury Doelpunt B. Moore Bury 4-0
65' Wissel Dover Athletic Wissel K. Daniel voor M. Adebowale Dover Athletic
68' Wissel Bury Wissel C. Styles voor N. Danns Bury
69' Wissel Dover Athletic Wissel N. Nortey voor S. Lewis Dover Athletic
74' Wissel Bury Wissel J. Adams voor D. Mayor Bury
79' Wissel Bury Wissel D. Telford voor B. Moore Bury
84' Wissel Dover Athletic Wissel M. Wratten voor I. Effiong Dover Athletic
91' Doelpunt Bury Doelpunt D. Telford Bury 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Bury - Dover Athletic
Opstellingen Bury - Dover Athletic
De opstellingen van Bury en Dover Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.