Nabeschouwing Charlton Athletic - Mansfield Town (5-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Charlton Athletic het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town.

Via de Charlton Athletic - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Mansfield Town (5-0)

Het FA Cup duel tussen Charlton Athletic en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Taylor, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Charlton Athletic, waarmee M. Marshall zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Charlton Athletic geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Taylor. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Charlton Athletic. Deze werd gescoord door N. Ajose in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Johnson bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Mansfield Town 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 1-0
22' Wissel Mansfield Town Wissel H. White voor J. Mellis Mansfield Town
52' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 2-0
55' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Taylor Charlton Athletic
57' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor W. Atkinson Mansfield Town
61' Wissel Mansfield Town Wissel T. Walker voor D. Rose Mansfield Town
62' Wissel Mansfield Town Wissel J. Graham voor C. Hamilton Mansfield Town
62' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Sarpong Wiredu voor P. Bauer Charlton Athletic
66' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Marshall voor D. Pratley Charlton Athletic
72' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor M. Benning Mansfield Town
74' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor B. Clarke Charlton Athletic
81' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Marshall Charlton Athletic 3-0
83' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor H. White Mansfield Town
84' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor K. Pearce Mansfield Town
85' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 4-0
91' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt N. Ajose Charlton Athletic 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Mansfield Town
Opstellingen Charlton Athletic - Mansfield Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.