Nabeschouwing Cheltenham Town - Ebbsfleet United (2-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Cheltenham Town het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ebbsfleet United.

Via de Cheltenham Town - Ebbsfleet United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Ebbsfleet United (2-0)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Ebbsfleet United is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door T. Barnett, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. In de 83e minuut kreeg S. Magri van Ebbsfleet United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ebbsfleet United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cheltenham Town via een goal van A. Addai in de 94e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Ebbsfleet United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Ebbsfleet United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor Ebbsfleet United
31' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor C. Bush Ebbsfleet United
65' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Addai voor C. Thomas Cheltenham Town
66' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt T. Barnett Cheltenham Town 1-0
70' Wissel Ebbsfleet United Wissel M. Cheek voor L. Coulson Ebbsfleet United
78' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor J. King Ebbsfleet United
82' Gele kaart Ebbsfleet United Gele kaart voor S. Magri Ebbsfleet United
83' Tweede gele kaart Ebbsfleet United Tweede gele kaart voor S. Magri Ebbsfleet United
85' Wissel Ebbsfleet United Wissel D. McQueen voor C. Whitely Ebbsfleet United
87' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Varney Cheltenham Town
94' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. Addai Cheltenham Town 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Ebbsfleet United
Opstellingen Cheltenham Town - Ebbsfleet United
De opstellingen van Cheltenham Town en Ebbsfleet United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ebbsfleet United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.