Nabeschouwing Crawley Town - Southend United (2-6) (na verlenging) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Crawley Town het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Broadfield Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Southend United (2-6) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 2-6 overwinning voor Southend United. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Southend United dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Doherty zette Southend United op een 0-1 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd. Southend United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Bunn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Crawley Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Palmer.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat O. Palmer de 2-2 maakte voor Crawley Town. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Southend United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 92 minuten op voorsprong na een goal van S. Cox: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 97e minuut was het J. White van Southend United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Southend United viel in de 110e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van . Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Southend United. Het was die in de 118e minuut de stand op 2-6 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Charles Breakspear af en was het Southend United die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-6 overwinning.

LIVE Crawley Town - Southend United 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor O. Palmer Crawley Town
17' Eigen doelpunt Southend United Eigen doelpunt J. Doherty Southend United 0-1
25' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor J. Payne Crawley Town
31' Doelpunt Southend United Doelpunt H. Bunn Southend United 0-2
50' Wissel Crawley Town Wissel A. Nathaniel-George voor G. Francomb Crawley Town
55' Doelpunt Crawley Town Doelpunt O. Palmer Crawley Town 1-2
57' Gele kaart Southend United Gele kaart voor L. Hyam Southend United
68' Doelpunt Crawley Town Doelpunt O. Palmer Crawley Town 2-2
79' Wissel Southend United Wissel S. Mantom voor L. Hyam Southend United
92' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 2-3
96' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor M. Connolly Crawley Town
97' Doelpunt Southend United Doelpunt J. White Southend United 2-4
98' Wissel Southend United Wissel S. Hendrie voor S. Cox Southend United
101' Wissel Crawley Town Wissel D. Poleon voor J. Payne Crawley Town
101' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor J. Doherty Crawley Town
102' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor T. Robinson Southend United
110' Doelpunt Southend United Doelpunt Southend United 2-5
118' Doelpunt Southend United Doelpunt Southend United 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Southend United
Opstellingen Crawley Town - Southend United
De opstellingen van Crawley Town en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Southend United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.