Nabeschouwing Didcot Town - Hitchin Town (0-0) (2-3 na strafschoppen) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 25 september 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Didcot Town het dinsdag 25 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hitchin Town. De wedstrijd wordt gespeeld in NPower Loop Meadow Stadium in Didcot.

Via de Didcot Town - Hitchin Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Didcot Town - Hitchin Town (0-0) (2-3 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Didcot Town en Hitchin Town is geëindigd in een overwinning voor Hitchin Town. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Hitchin Town het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-3 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Didcot Town - Hitchin Town
LIVE Didcot Town - Hitchin Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Didcot Town - Hitchin Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Didcot Town - Hitchin Town
Opstellingen Didcot Town - Hitchin Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Didcot Town - Hitchin Town

Didcot Town en Hitchin Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Didcot Town en Hitchin Town in de FA Cup vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Didcot Town 0
Winst Hitchin Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Didcot Town - Hitchin Town Opstelling Didcot Town Opstelling Hitchin Town Live Didcot Town - Hitchin Town Live Didcot Town - Hitchin Town kijken Didcot Town - Hitchin Town kijken Live Didcot Town - Hitchin Town stream Didcot Town - Hitchin Town Fox Sports Nabeschouwing Didcot Town - Hitchin Town Uitslag Didcot Town - Hitchin Town Statistieken Didcot Town - Hitchin Town FA Cup 2018/2019 Didcot Town - Hitchin Town wedden Didcot Town - Hitchin Town gokken Didcot Town - Hitchin Town Unibet