Nabeschouwing Fleetwood Town - AFC Wimbledon (2-3) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 5 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - AFC Wimbledon (2-3)

Het FA Cup duel tussen Fleetwood Town en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-3 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Barcham, waarmee AFC Wimbledon met 0-1 de leiding nam. AFC Wimbledon vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Hartigan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Fleetwood Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Madden.

C. Evans zette Fleetwood Town even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Ross Joyce toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk AFC Wimbledon dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. Appiah de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ross Joyce bij een 2-3 eindstand in het voordeel van AFC Wimbledon.

Wedstrijdstatistieken Fleetwood Town - AFC Wimbledon
2
3
LIVE Fleetwood Town - AFC Wimbledon 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor P. Kalambayi AFC Wimbledon
16' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Barcham met assist van M. Pinnock AFC Wimbledon 0-1
29' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor K. Appiah AFC Wimbledon
37' Wissel AFC Wimbledon Wissel L. Trotter voor T. Thomas AFC Wimbledon
55' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt A. Hartigan met assist van K. Appiah AFC Wimbledon 0-2
57' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor D. Marney Fleetwood Town
70' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 1-2
71' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
72' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 2-2
81' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor A. Barcham AFC Wimbledon
89' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Morgan Fleetwood Town
90' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt K. Appiah met assist van B. Purrington AFC Wimbledon 2-3
93' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Hartigan AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - AFC Wimbledon
Opstellingen Fleetwood Town - AFC Wimbledon
De opstellingen van Fleetwood Town en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.