Nabeschouwing Guiseley - Cambridge United (4-3) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Guiseley het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Nethermoor Park in Guiseley.

Via de Guiseley - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guiseley - Cambridge United (4-3)

Het FA Cup duel tussen Guiseley en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 4-3 overwinning voor Guiseley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door W. Hatfield, waarmee Guiseley met 1-0 de leiding nam. Guiseley vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Moyo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Guiseley, waarmee F. Kaine zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Guiseley geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. James. Na 65 minuten wist Cambridge United eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van J. Ibehre bracht het de achterstand terug tot 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 89e minuut was het G. Maris van Cambridge United wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Cambridge United mocht J. Ibehre in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Trevor Kettle bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Guiseley.

LIVE Guiseley - Cambridge United 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guiseley - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Guiseley Gele kaart voor W. Hatfield Guiseley
25' Doelpunt Guiseley Doelpunt W. Hatfield Guiseley 1-0
40' Doelpunt Guiseley Doelpunt C. Moyo Guiseley 2-0
46' Wissel Cambridge United Wissel D. Amoo voor L. ONeil Cambridge United
48' Doelpunt Guiseley Doelpunt F. Kaine Guiseley 3-0
54' Wissel Guiseley Wissel L. Walters voor L. Walsh Guiseley
55' Doelpunt Guiseley Doelpunt K. James Guiseley 4-0
58' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Cambridge United
62' Wissel Cambridge United Wissel A. Azeez voor R. Lambe Cambridge United
65' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ibehre Cambridge United 4-1
68' Wissel Guiseley Wissel K. Odejayi voor R. Liburd Guiseley
71' Wissel Cambridge United Wissel P. Lewis voor G. Deegan Cambridge United
73' Gele kaart Guiseley Gele kaart voor W. Thornton Guiseley
83' Wissel Guiseley Wissel A. Harvey voor A. Purver Guiseley
89' Doelpunt Cambridge United Doelpunt G. Maris Cambridge United 4-2
89' Gele kaart Guiseley Gele kaart voor J. Green Guiseley
92' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ibehre Cambridge United 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Guiseley - Cambridge United
Opstellingen Guiseley - Cambridge United
De opstellingen van Guiseley en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Guiseley gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.