Nabeschouwing Hartlepool United - Gillingham (3-4) (na verlenging) || FA Cup 2018/2019

Woensdag 21 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Hartlepool United het woensdag 21 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham.

Via de Hartlepool United - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartlepool United - Gillingham (3-4) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Hartlepool United en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-4 overwinning voor Gillingham. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Gillingham dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door C. Magnay, waarmee Hartlepool United met 1-0 de leiding nam. Hartlepool United vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. McLaughlin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Ehmer. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen T. Eaves in de 96e minuut de 2-2 maakte namens Gillingham. Gillingham leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 102 minuten op voorsprong na een goal van L. ONeill: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 107e minuut was het E. List van Gillingham wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Hartlepool United mocht T. ONeill in de 115e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Scott Oldham af en was het Gillingham die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-4 overwinning.

LIVE Hartlepool United - Gillingham 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartlepool United - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt C. Magnay Hartlepool United 1-0
32' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt P. McLaughlin Hartlepool United 2-0
38' Wissel Hartlepool United Wissel M. Anderson voor A. Davies Hartlepool United
45' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor N. Featherstone Hartlepool United
46' Wissel Gillingham Wissel E. List voor B. Hanlan Gillingham
50' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Ehmer Gillingham 2-1
59' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Fuller Gillingham
64' Wissel Gillingham Wissel J. Rees voor R. Charles-Cook Gillingham
67' Wissel Hartlepool United Wissel T. ONeill voor M. Dinanga Hartlepool United
73' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor B. Fuller Gillingham
84' Wissel Hartlepool United Wissel C. Newton voor L. James Hartlepool United
91' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor S. Loach Hartlepool United
96' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 2-2
97' Wissel Hartlepool United Wissel N. Muir voor N. Featherstone Hartlepool United
102' Doelpunt Gillingham Doelpunt L. ONeill Gillingham 2-3
107' Doelpunt Gillingham Doelpunt E. List Gillingham 2-4
115' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt T. ONeill Hartlepool United 3-4
119' Wissel Gillingham Wissel A. Lacey voor T. Eaves Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Hartlepool United - Gillingham
Opstellingen Hartlepool United - Gillingham
De opstellingen van Hartlepool United en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hartlepool United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.