Nabeschouwing Lincoln City - Carlisle United (2-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Lincoln City het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United.

Via de Lincoln City - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Carlisle United (2-0)

Het FA Cup duel tussen Lincoln City en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van M. Rhead. Laat in de wedstrijd wist Lincoln City opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het J. Akinde die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lincoln City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Carlisle United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Lincoln City Doelpunt M. Rhead Lincoln City 1-0
46' Wissel Carlisle United Wissel L. McCarron voor J. Yates Carlisle United
63' Wissel Lincoln City Wissel S. McCartan voor M. Green Lincoln City
73' Wissel Carlisle United Wissel A. Campbell voor R. Slater Carlisle United
78' Wissel Lincoln City Wissel M. OConnor voor L. Frecklington Lincoln City
86' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Akinde Lincoln City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Carlisle United
Opstellingen Lincoln City - Carlisle United
De opstellingen van Lincoln City en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.