Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (3-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Lincoln City het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town.

Via de Lincoln City - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (3-2)

Het FA Cup duel tussen Lincoln City en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Anderson, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Pett op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Bridge.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. van Veen de 2-2 maakte voor Northampton Town. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lincoln City dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Bruno Andrade de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 99 minuten werd J. Morias van Northampton Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Salisbury bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Northampton Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Lincoln City Doelpunt H. Anderson Lincoln City 1-0
27' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor K. van Veen Northampton Town
36' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. OToole Northampton Town
45' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Shackell Lincoln City
52' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Pett Lincoln City 2-0
55' Doelpunt Northampton Town Doelpunt J. Bridge Northampton Town 2-1
58' Wissel Northampton Town Wissel J. Morias voor A. Williams Northampton Town
67' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Turnbull Northampton Town
71' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Akinde Lincoln City
72' Wissel Northampton Town Wissel D. Powell voor J. Bridge Northampton Town
75' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. McWilliams Northampton Town
78' Wissel Lincoln City Wissel M. Rhead voor J. Akinde Lincoln City
81' Doelpunt Northampton Town Doelpunt K. van Veen Northampton Town 2-2
86' Wissel Lincoln City Wissel M. Green voor S. McCartan Lincoln City
92' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Bruno Andrade Lincoln City 3-2
94' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor M. Green Lincoln City
95' Wissel Lincoln City Wissel S. Wharton voor Bruno Andrade Lincoln City
99' Rode kaart Northampton Town Rode kaart voor J. Morias Northampton Town
99' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Pett Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Northampton Town
Opstellingen Lincoln City - Northampton Town
De opstellingen van Lincoln City en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.