Nabeschouwing Luton Town - Wycombe Wanderers (2-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Wycombe Wanderers (2-0)

Het FA Cup duel tussen Luton Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Shinnie, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Cornick op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Wycombe Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
41' Doelpunt Luton Town Doelpunt A. Shinnie Luton Town 1-0
52' Wissel Luton Town Wissel J. Grant voor A. Shinnie Luton Town
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor A. Samuel Wycombe Wanderers
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel R Williams voor P. Cowan-Hall Wycombe Wanderers
72' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 2-0
76' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bean Wycombe Wanderers
85' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor M. Bean Wycombe Wanderers
86' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor E. Lee Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Luton Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Luton Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.