Nabeschouwing Maidenhead United - Chippenham Town (1-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur



In de FA Cup 2018/2019 neemt Maidenhead United het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chippenham Town.

Via de Maidenhead United - Chippenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Chippenham Town (1-0)

Het FA Cup duel tussen Maidenhead United en Chippenham Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maidenhead United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Guthrie in de 55e minuut, waardoor Chippenham Town met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het A. Clifton die Maidenhead United op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Maidenhead United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Maidenhead United - Chippenham Town
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
77
76
Gevaarlijke aanvallen
45
42
Corners
5
3
LIVE Maidenhead United - Chippenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Chippenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Rode kaart Chippenham Town Rode kaart voor J. Guthrie Chippenham Town
74' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt A. Clifton Maidenhead United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Maidenhead United - Chippenham Town
Opstellingen Maidenhead United - Chippenham Town
De opstellingen van Maidenhead United en Chippenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Maidenhead United
# Speler Pos.
0 Carl Pentney K
0 Alan Massey V
0 Remy Clerima V
0 James Comley M
0 Christian Smith M
0 Max Worsfold M
0 Ayo Obileye M
0 Adrian Clifton M
0 Chinua Cole M
0 Harold Odametey M
0 Josh Kelly A
Wissels Maidenhead United
# Speler Pos.
0 Nick Hamann K
0 Ryan Upward M
0 Nana Owusu M
0 James Mulley M
0 James Akintunde A
0 Herson Rodrigues Alves A
0 Ryan Bird A
Wissels Chippenham Town
# Speler Pos.
0
0 Jon Beeden V
0 Karnell Chambers M
0 Matt Smith M
0 Yan Klukowski M
0 Mike Jones A
Voorbeschouwing Maidenhead United - Chippenham Town

Maidenhead United en Chippenham Town spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maidenhead United en Chippenham Town in de FA Cup vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Maidenhead United 0
Winst Chippenham Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Maidenhead United - Chippenham Town Opstelling Maidenhead United Opstelling Chippenham Town Live Maidenhead United - Chippenham Town Live Maidenhead United - Chippenham Town kijken Maidenhead United - Chippenham Town kijken Live Maidenhead United - Chippenham Town stream Maidenhead United - Chippenham Town Fox Sports Nabeschouwing Maidenhead United - Chippenham Town Uitslag Maidenhead United - Chippenham Town Statistieken Maidenhead United - Chippenham Town FA Cup 2018/2019 Maidenhead United - Chippenham Town wedden Maidenhead United - Chippenham Town gokken Maidenhead United - Chippenham Town Unibet