Nabeschouwing Maidstone United - Oldham Athletic (0-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Maidstone United het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oldham Athletic.

Via de Maidstone United - Oldham Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidstone United - Oldham Athletic (0-2)

Het FA Cup duel tussen Maidstone United en Oldham Athletic is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 0-2 overwinning voor Oldham Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door P. Clarke, waarmee Oldham Athletic met 0-1 de leiding nam. Oldham Athletic vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. OGrady op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Oldham Athletic.

LIVE Maidstone United - Oldham Athletic 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidstone United - Oldham Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor G. McLennan Maidstone United
17' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt P. Clarke Oldham Athletic 0-1
25' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor J. Paxman Maidstone United
28' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor J. Cassidy Maidstone United
32' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor S. Surridge Oldham Athletic
48' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor M. Maouche Oldham Athletic
68' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor S. Edmundson Oldham Athletic
75' Wissel Maidstone United Wissel O. Muldoon voor O. Durojaiye Maidstone United
79' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor R. Hunt Oldham Athletic
81' Gele kaart Maidstone United Gele kaart voor A. Tajbakhsh Maidstone United
84' Doelpunt Oldham Athletic Doelpunt C. OGrady Oldham Athletic 0-2
87' Wissel Maidstone United Wissel D. Florence voor A. Finney Maidstone United
Video hoogtepunten en samenvatting Maidstone United - Oldham Athletic
Opstellingen Maidstone United - Oldham Athletic
De opstellingen van Maidstone United en Oldham Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maidstone United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oldham Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.