Nabeschouwing Manchester City - Brighton & Hove Albion (1-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 18:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Manchester City het zaterdag 6 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Manchester City - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Brighton & Hove Albion (1-0)

Het FA Cup duel tussen Manchester City en Brighton & Hove Albion is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Manchester City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Gabriel Jesus. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Manchester City.

LIVE Manchester City - Brighton & Hove Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus met assist van K. De Bruyne Manchester City 1-0
32' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor K. Walker Brighton & Hove Albion
32' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Jahanbakhsh Manchester City
46' Wissel Manchester City Wissel Danilo voor K. Walker Manchester City
50' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Danilo Manchester City
65' Wissel Manchester City Wissel Fernandinho voor K. De Bruyne Manchester City
66' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
70' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Izquierdo voor A. Jahanbakhsh Brighton & Hove Albion
72' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
79' Wissel Manchester City Wissel J. Stones voor B. Mendy Manchester City
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion