Nabeschouwing Mansfield Town - Charlton Athletic (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Mansfield Town het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic.

Via de Mansfield Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mansfield Town - Charlton Athletic (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Mansfield Town en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door C. Hamilton, waarmee Mansfield Town met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Stevenson, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Mansfield Town - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mansfield Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor T. Maloney Charlton Athletic
38' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Lapslie Charlton Athletic
45' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt C. Hamilton Mansfield Town 1-0
56' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Fosu voor J. Ward Charlton Athletic
61' Wissel Mansfield Town Wissel D. Rose voor C. Davies Mansfield Town
63' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
69' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Clarke voor T. Maloney Charlton Athletic
73' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt T. Stevenson Charlton Athletic 1-1
76' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Hackett-Fairchild voor N. Ajose Charlton Athletic
78' Wissel Mansfield Town Wissel C. Butcher voor M. Benning Mansfield Town
87' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Clarke Charlton Athletic
94' Wissel Mansfield Town Wissel J. Graham voor T. Walker Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Mansfield Town - Charlton Athletic
Opstellingen Mansfield Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Mansfield Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mansfield Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.