Nabeschouwing Millwall - Brighton & Hove Albion (2-2) (4-5 na strafschoppen) || FA Cup 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Millwall het zondag 17 maart 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion.

Via de Millwall - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Brighton & Hove Albion (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Millwall en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een overwinning voor Brighton & Hove Albion. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Brighton & Hove Albion het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door A. Pearce, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. OBrien op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut wist Brighton & Hove Albion de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Locadia. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Brighton & Hove Albion nadat S. March in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 119e minuut werd S. Ferguson van Millwall met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Brighton & Hove Albion met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van Brighton & Hove Albion, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Millwall - Brighton & Hove Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Bernardo Brighton & Hove Albion
67' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor A. Jahanbakhsh Brighton & Hove Albion
69' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Martín Montoya Brighton & Hove Albion
70' Doelpunt Millwall Doelpunt A. Pearce met assist van S. Williams Millwall 1-0
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Izquierdo voor A. Knockaert Brighton & Hove Albion
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor B. Kayal Brighton & Hove Albion
79' Doelpunt Millwall Doelpunt A. OBrien met assist van J. Wallace Millwall 2-0
85' Wissel Millwall Wissel J. Meredith voor A. OBrien Millwall
88' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt J. Locadia Brighton & Hove Albion 2-1
91' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor L. Gregory Millwall
93' Wissel Millwall Wissel S. Hutchinson voor J. Wallace Millwall
95' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt S. March Brighton & Hove Albion 2-2
119' Rode kaart Millwall Rode kaart voor S. Ferguson Millwall
1' Penalty gemist in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gemist in shootout G. Murray Brighton & Hove Albion
1' Penalty gescoord in shootout Millwall Penalty gescoord in shootout S. Williams Millwall 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gescoord in shootout J. Locadia Brighton & Hove Albion 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Millwall Penalty gescoord in shootout R. Tunnicliffe Millwall 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gescoord in shootout S. March Brighton & Hove Albion 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Millwall Penalty gescoord in shootout R. Leonard Millwall 3-2
4' Penalty gescoord in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gescoord in shootout D. Pröpper Brighton & Hove Albion 3-3
4' Penalty gemist in shootout Millwall Penalty gemist in shootout M. Romeo Millwall
5' Penalty gescoord in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gescoord in shootout D. Stephens Brighton & Hove Albion 3-4
5' Penalty gescoord in shootout Millwall Penalty gescoord in shootout S. Morison Millwall 4-4
6' Penalty gescoord in shootout Brighton & Hove Albion Penalty gescoord in shootout L. Dunk Brighton & Hove Albion 4-5
6' Penalty gemist in shootout Millwall Penalty gemist in shootout J. Cooper Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Millwall - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Millwall en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.