Nabeschouwing Millwall - Everton (3-2) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 18:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 26 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Everton.

Via de Millwall - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Everton (3-2)

Het FA Cup duel tussen Millwall en Everton is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 3-2 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Richarlison, waarmee Everton met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gregory, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette C. Tosun zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Everton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Cooper de 2-2 maakte voor Millwall. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Millwall dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Wallace de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Michael Oliver bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Everton 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Everton Doelpunt Richarlison met assist van André Gomes Everton 0-1
47' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van J. Cooper Millwall 1-1
46' Wissel Everton Wissel K. Zouma voor Y. Mina Everton
65' Wissel Everton Wissel C. Tosun voor D. Calvert-Lewin Everton
67' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Wallace Millwall
72' Doelpunt Everton Doelpunt C. Tosun met assist van G. Sigurðsson Everton 1-2
75' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Cooper Millwall 2-2
76' Gele kaart Everton Gele kaart voor C. Tosun Everton
76' Gele kaart Everton Gele kaart voor I. Gueye Everton
79' Wissel Everton Wissel T. Walcott voor A. Lookman Everton
87' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor A. OBrien Millwall
89' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor S. Ferguson Millwall
94' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Wallace met assist van S. Hutchinson Millwall 3-2
96' Wissel Millwall Wissel A. Pearce voor L. Gregory Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Everton
Opstellingen Millwall - Everton
De opstellingen van Millwall en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.