Nabeschouwing Newport County - Middlesbrough (2-0) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 5 februari 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Newport County het dinsdag 5 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough.

Via de Newport County - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newport County - Middlesbrough (2-0)

Het FA Cup duel tussen Newport County en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Newport County. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door R. Willmott, waarmee Newport County met 1-0 de leiding nam. Newport County vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Amond op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Newport County.

LIVE Newport County - Middlesbrough 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newport County - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Middlesbrough Wissel R. van La Parra voor P. McNair Middlesbrough
47' Doelpunt Newport County Doelpunt R. Willmott met assist van P. Amond Newport County 1-0
57' Wissel Middlesbrough Wissel R. Gestede voor J. Hugill Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor B. Assombalonga Middlesbrough
67' Doelpunt Newport County Doelpunt P. Amond met assist van R. Willmott Newport County 2-0
74' Wissel Newport County Wissel M. Dolan voor J. Labadie Newport County
86' Wissel Newport County Wissel D. Pipe voor R. Willmott Newport County
Video hoogtepunten en samenvatting Newport County - Middlesbrough
Opstellingen Newport County - Middlesbrough
De opstellingen van Newport County en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newport County gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.