Nabeschouwing Slough Town - Gillingham (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Slough Town het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham.

Via de Slough Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slough Town - Gillingham (0-1)

Het FA Cup duel tussen Slough Town en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door D. Oldaker, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Slough Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gillingham uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Slough Town - Gillingham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slough Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor G. Wells Slough Town
24' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
46' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor E. List Gillingham
48' Doelpunt Gillingham Doelpunt D. Oldaker Gillingham 0-1
62' Wissel Gillingham Wissel B. Garmston voor D. Parrett Gillingham
70' Wissel Slough Town Wissel M. Williams voor C. Flood Slough Town
74' Wissel Gillingham Wissel L. ONeill voor B. Fuller Gillingham
80' Wissel Gillingham Wissel R. Charles-Cook voor E. List Gillingham
81' Wissel Slough Town Wissel S. Dunn voor M. Nisbet Slough Town
87' Wissel Slough Town Wissel L. Soares voor W. Harris Slough Town
95' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Parker Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Slough Town - Gillingham
Opstellingen Slough Town - Gillingham
De opstellingen van Slough Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slough Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.