Nabeschouwing Slough Town - Sutton United (1-1) (8-7 na strafschoppen) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Slough Town het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sutton United.

Via de Slough Town - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slough Town - Sutton United (1-1) (8-7 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Slough Town en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een overwinning voor Slough Town. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Slough Town het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 8-7 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Taylor, waarmee Sutton United met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Slough Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk J. Dobson die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 8-7 score in het voordeel van Slough Town, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Slough Town - Sutton United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slough Town - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sutton United Doelpunt J. Taylor Sutton United 0-1
43' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor J. Taylor Sutton United
46' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor C. Eastmond Sutton United
65' Wissel Sutton United Wissel A. Drinan voor J. Ayunga Sutton United
70' Wissel Slough Town Wissel B. Harris voor C. Flood Slough Town
75' Wissel Slough Town Wissel S. Dunn voor S. Davies Slough Town
78' Wissel Slough Town Wissel M. Williams voor W. Harris Slough Town
80' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor H. Beautyman Sutton United
81' Doelpunt Slough Town Doelpunt J. Dobson Slough Town 1-1
83' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor S. Togwell Slough Town
88' Wissel Sutton United Wissel T. Bolarinwa voor J. Taylor Sutton United
94' Gele kaart Slough Town Gele kaart voor S. Dunn Slough Town
95' Wissel Sutton United Wissel K. Davis voor W. Brown Sutton United
1' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout J. Collins Sutton United 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout M. Stevens Slough Town 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout C. Eastmond Sutton United 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout J. Dobson Slough Town 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout K. Cadogan Sutton United 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout M. Williams Slough Town 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout H. Beautyman Sutton United 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout S. Dunn Slough Town 4-4
5' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout C. Clough Sutton United 4-5
5' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout B. Harris Slough Town 5-5
6' Penalty gemist in shootout Sutton United Penalty gemist in shootout T. Bolarinwa Sutton United
6' Penalty gemist in shootout Slough Town Penalty gemist in shootout S. Togwell Slough Town
7' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout A. Drinan Sutton United 5-6
7' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout J. Turner Slough Town 6-6
8' Penalty gescoord in shootout Sutton United Penalty gescoord in shootout R. Worner Sutton United 6-7
8' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout M. Nisbet Slough Town 7-7
9' Penalty gemist in shootout Sutton United Penalty gemist in shootout D. Beckwith Sutton United
9' Penalty gescoord in shootout Slough Town Penalty gescoord in shootout G. Wells Slough Town 8-7
Video hoogtepunten en samenvatting Slough Town - Sutton United
Opstellingen Slough Town - Sutton United
De opstellingen van Slough Town en Sutton United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slough Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sutton United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.