Nabeschouwing Stoke City - Shrewsbury Town (2-3) || FA Cup 2018/2019

Dinsdag 15 januari 2019 - 21:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Stoke City het dinsdag 15 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town.

Via de Stoke City - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Shrewsbury Town (2-3)

Het FA Cup duel tussen Stoke City en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 2-3 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door T. Campbell, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Stoke City vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Bolton.

F. Okenabirhie zette Shrewsbury Town even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Scott Duncan toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Shrewsbury Town dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Laurent de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Duncan en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Stoke City - Shrewsbury Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell met assist van T. Ince Stoke City 1-0
33' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor O. Etebo Stoke City
36' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell Stoke City 2-0
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel O. Beckles voor A. Amadi-Holloway Shrewsbury Town
63' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor C. Adam Stoke City
71' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Bolton met assist van A. Gilliead Shrewsbury Town 2-1
72' Wissel Stoke City Wissel J. McClean voor T. Campbell Stoke City
77' Penalty Shrewsbury Town Penalty F. Okenabirhie Shrewsbury Town 2-2
79' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Laurent Shrewsbury Town
81' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Laurent met assist van G. Docherty Shrewsbury Town 2-3
81' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor C. Adam Stoke City
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel Abobaker Eisa voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
91' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Arnold Shrewsbury Town
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. Angol voor A. Gilliead Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Shrewsbury Town
Opstellingen Stoke City - Shrewsbury Town
De opstellingen van Stoke City en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.