Nabeschouwing Tranmere Rovers - Southport (1-1) || FA Cup 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Tranmere Rovers het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Southport. De wedstrijd wordt gespeeld in Prenton Park in Birkenhead.

Via de Tranmere Rovers - Southport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tranmere Rovers - Southport (1-1)

De FA Cup 2018/2019 wedstrijd tussen Tranmere Rovers en Southport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Smith, waarmee Tranmere Rovers met 1-0 de leiding nam. Southport kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Bauress, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Tranmere Rovers - Southport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tranmere Rovers - Southport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Tranmere Rovers Wissel J. Smith voor D. Mottley-Henry Tranmere Rovers
18' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt J. Smith Tranmere Rovers 1-0
48' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor S. McNulty Tranmere Rovers
48' Gele kaart Southport Gele kaart voor D. Winnard Southport
49' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor C. Jennings Tranmere Rovers
50' Gele kaart Southport Gele kaart voor J. Richards Southport
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel B. Tollitt voor P. Mullin Tranmere Rovers
59' Wissel Tranmere Rovers Wissel A. Buxton voor H. Gilmour Tranmere Rovers
70' Doelpunt Southport Doelpunt B. Bauress Southport 1-1
71' Wissel Southport Wissel D. Green voor R. Astles Southport
95' Wissel Southport Wissel A. Parry voor L. Edwards Southport
Video hoogtepunten en samenvatting Tranmere Rovers - Southport
Opstellingen Tranmere Rovers - Southport
De opstellingen van Tranmere Rovers en Southport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.