Nabeschouwing West Ham United - Birmingham City (2-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 5 januari 2019 - 13:30 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt West Ham United het zaterdag 5 januari 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Birmingham City.

Via de West Ham United - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Birmingham City (2-0)

Het FA Cup duel tussen West Ham United en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Roger East geëindigd in een 2-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. West Ham United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Arnautović. Laat in de wedstrijd wist West Ham United opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het A. Carroll die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor West Ham United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE West Ham United - Birmingham City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Arnautović West Ham United 1-0
19' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Gardner Birmingham City
20' Wissel West Ham United Wissel A. Carroll voor M. Arnautović West Ham United
46' Wissel Birmingham City Wissel C. Gardner voor G. Gardner Birmingham City
51' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor I. Diop West Ham United
58' Wissel West Ham United Wissel R. Snodgrass voor S. Nasri West Ham United
73' Wissel Birmingham City Wissel V. Solomon-Otabor voor C. Mahoney Birmingham City
79' Wissel West Ham United Wissel Felipe Anderson voor Xande Silva West Ham United
91' Doelpunt West Ham United Doelpunt A. Carroll met assist van M. Antonio West Ham United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Birmingham City
Opstellingen West Ham United - Birmingham City
De opstellingen van West Ham United en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.