Nabeschouwing Weston-super-Mare - Wrexham (0-2) || FA Cup 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 13:45 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Weston-super-Mare het zondag 11 november 2018 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Wrexham.

Via de Weston-super-Mare - Wrexham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Weston-super-Mare - Wrexham (0-2)

Het FA Cup duel tussen Weston-super-Mare en Wrexham is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wrexham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door L. Summerfield, waarmee Wrexham met 0-1 de leiding nam. Wrexham vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Beavon op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wrexham.

LIVE Weston-super-Mare - Wrexham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Weston-super-Mare - Wrexham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Weston-super-Mare Wissel J. Lucas voor J. Welch Weston-super-Mare
51' Doelpunt Wrexham Doelpunt L. Summerfield met assist van S. Beavon Wrexham 0-1
57' Wissel Wrexham Wissel A. Wright voor B. Walker Wrexham
66' Gele kaart Wrexham Gele kaart voor A. Wright Wrexham
67' Wissel Wrexham Wissel R. Pyke voor C. Holroyd Wrexham
69' Wissel Weston-super-Mare Wissel T. Llewellyn voor B. Swallow Weston-super-Mare
72' Gele kaart Weston-super-Mare Gele kaart voor N. Diallo Weston-super-Mare
81' Doelpunt Wrexham Doelpunt S. Beavon Wrexham 0-2
83' Wissel Weston-super-Mare Wissel E. Phipps voor L. McGrory Weston-super-Mare
89' Wissel Wrexham Wissel N. Deverdics voor S. Beavon Wrexham
91' Gele kaart Weston-super-Mare Gele kaart voor M. Bower Weston-super-Mare
Video hoogtepunten en samenvatting Weston-super-Mare - Wrexham
Opstellingen Weston-super-Mare - Wrexham
De opstellingen van Weston-super-Mare en Wrexham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.