Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (2-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 20:55 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 16 maart 2019 om 20:55 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United (2-1)

Het FA Cup duel tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door R. Jiménez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Diogo Jota op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Manchester United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Rashford. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Manchester United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Atkinson, waardoor Wolverhampton Wanderers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
43' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
46' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Matić Manchester United
52' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Rashford Manchester United
62' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Ander Herrera Manchester United
70' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 1-0
71' Wissel Manchester United Wissel Andreas Pereira voor Ander Herrera Manchester United
76' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van Rúben Neves Wolverhampton Wanderers 2-0
84' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor V. Lindelöf Manchester United
86' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Manchester United Wissel Mata voor N. Matić Manchester United
86' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor J. Lingard Manchester United
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Adama Traoré voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
94' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Diogo Dalot Manchester United
95' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford met assist van L. Shaw Manchester United 2-1
95' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hélder Costa voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Manchester United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Manchester United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Wolverhampton Wanderers en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wolverhampton Wanderers en Manchester United elkaar treffen in de FA Cup.