Nabeschouwing AFC Bournemouth - Luton Town (4-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 18:31 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 4 januari 2020 om 18:31 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Seward Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Luton Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen AFC Bournemouth en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 4-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door P. Billing, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Luton Town kreeg via A. Sheehan in de 51e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Darren England de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep AFC Bournemouth via een goal van C. Wilson in de 67e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee P. Billing zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam AFC Bournemouth geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Solanke.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Luton Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing met assist van D. Rico AFC Bournemouth 1-0
41' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
41' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Jones Luton Town
51' Penalty gemist Luton Town Penalty gemist A. Sheehan Luton Town
66' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Wilson voor J. Stanislas AFC Bournemouth
67' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van H. Wilson AFC Bournemouth 2-0
68' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor G. Moncur Luton Town
68' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor J. Butterfield Luton Town
77' Wissel Luton Town Wissel J. Bree voor A. Sheehan Luton Town
78' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Cook voor D. Rico AFC Bournemouth
79' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt P. Billing AFC Bournemouth 3-0
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Dobre voor R. Fraser AFC Bournemouth
82' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke AFC Bournemouth 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Luton Town
Opstellingen AFC Bournemouth - Luton Town
De opstellingen van AFC Bournemouth en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.