Nabeschouwing Barnet - Fleetwood Town (0-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Barnet het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hive Stadium in London.

Via de Barnet - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Fleetwood Town (0-2)

Het FA Cup duel tussen Barnet en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Fleetwood Town opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het A. Hunter die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Fleetwood Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town.

LIVE Barnet - Fleetwood Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 0-1
58' Wissel Barnet Wissel E. Mason-Clarke voor D. Tutonda Barnet
62' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor C. McAleny Fleetwood Town
62' Gele kaart Barnet Gele kaart voor Barnet
66' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
69' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor K. Dempsey Fleetwood Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel W. Burns voor J. Morris Fleetwood Town
81' Wissel Barnet Wissel O. Chime voor J. Dunne Barnet
81' Wissel Barnet Wissel S. Akinola voor M. Vilhete Barnet
90' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter met assist van C. Evans Fleetwood Town 0-2
92' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Fleetwood Town
Opstellingen Barnet - Fleetwood Town
De opstellingen van Barnet en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnet gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.