Nabeschouwing Bolton Wanderers - Plymouth Argyle (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Plymouth Argyle (0-1)

Het FA Cup duel tussen Bolton Wanderers en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. McFadzean, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Bolton Wanderers - Plymouth Argyle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt C. McFadzean met assist van J. Grant Plymouth Argyle 0-1
31' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor L. Murphy Bolton Wanderers
55' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Earl voor A. Chicksen Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel D. Politic voor S. Graham Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Hall voor D. Murphy Bolton Wanderers
76' Wissel Plymouth Argyle Wissel B. Clarke voor J. Grant Plymouth Argyle
92' Wissel Plymouth Argyle Wissel D. Telford voor B. Moore Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Plymouth Argyle
Opstellingen Bolton Wanderers - Plymouth Argyle
De opstellingen van Bolton Wanderers en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.