Nabeschouwing Brentford - Stoke City (1-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Brentford het zaterdag 4 januari 2020 om 16:01 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Stoke City (1-0)

Het FA Cup duel tussen Brentford en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door E. Marcondes, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Brentford.

LIVE Brentford - Stoke City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Campbell Stoke City
43' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Marcondes Brentford 1-0
63' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor L. Gregory Stoke City
71' Wissel Stoke City Wissel T. Verlinden voor T. Ince Stoke City
80' Wissel Brentford Wissel F. Hammar voor J. Zamburek Brentford
81' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor I. Dervisoglu Brentford
81' Wissel Stoke City Wissel J. Ngoy voor J. Cousins Stoke City
86' Wissel Brentford Wissel J. Oksanen voor D. Thompson Brentford
90' Gele kaart Brentford Gele kaart voor L. Daniels Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Stoke City
Opstellingen Brentford - Stoke City
De opstellingen van Brentford en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.