Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zondag 5 januari 2020 om 15:01 uur in eigen huis op tegen Coventry City.

Via de Bristol Rovers - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Coventry City (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. J. Clarke-Harris maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bristol Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Coventry City kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Walsh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette T. Craig zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten was het T. Craig die de bal in eigen doel werkte, waardoor Coventry City op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bristol Rovers - Coventry City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
6' Penalty Bristol Rovers Penalty J. Clarke-Harris Bristol Rovers 1-0
31' Doelpunt Coventry City Doelpunt L. Walsh met assist van Z. Westbrooke Coventry City 1-1
32' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Craig met assist van L. Sercombe Bristol Rovers 2-1
36' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Nichols Bristol Rovers
44' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Clarke-Harris Bristol Rovers
47' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor F. Dabo Coventry City
51' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor J. Shipley Coventry City
53' Eigen doelpunt Coventry City Eigen doelpunt T. Craig Coventry City 2-2
64' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor T. Nichols Bristol Rovers
73' Wissel Coventry City Wissel J. Allen voor Z. Westbrooke Coventry City
76' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
78' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Sercombe Bristol Rovers
83' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Holmes-Dennis voor L. Leahy Bristol Rovers
84' Wissel Coventry City Wissel B. Mason voor S. McCallum Coventry City
88' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor C. Hargreaves Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Coventry City
Opstellingen Bristol Rovers - Coventry City
De opstellingen van Bristol Rovers en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.