Nabeschouwing Bristol Rovers - Plymouth Argyle (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle.

Via de Bristol Rovers - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Plymouth Argyle (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door L. Sercombe, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Sarcevic in de 84e minuut zorgde er even later voor dat Plymouth Argyle weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 95e minuut moest Bristol Rovers verder met een man minder nadat R. Menayese een rode kaart had gekregen. Het lukte Plymouth Argyle in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Plymouth Argyle kreeg een penalty toegewezen in de 96e minuut, die werd genomen door A. Sarcevic. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol Rovers - Plymouth Argyle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
64' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Grant Plymouth Argyle
74' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Sercombe Bristol Rovers 1-0
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
84' Penalty Plymouth Argyle Penalty A. Sarcevic Plymouth Argyle 1-1
84' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
95' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor R. Menayese Bristol Rovers
96' Penalty gemist Plymouth Argyle Penalty gemist A. Sarcevic Plymouth Argyle
96' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor D. Telford Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Plymouth Argyle
Opstellingen Bristol Rovers - Plymouth Argyle
De opstellingen van Bristol Rovers en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.