Nabeschouwing Burton Albion - Northampton Town (2-4) || FA Cup 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Burton Albion het zondag 5 januari 2020 om 15:01 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Northampton Town (2-4)

Het FA Cup duel tussen Burton Albion en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-4 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. Adams, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Watson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Northampton Town, waarmee C. Goode zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed R. Edwards iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Burton Albion werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 70e minuut nadat S. Hoskins namens Northampton Town de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Burton Albion speler S. Fraser, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Northampton Town.

LIVE Burton Albion - Northampton Town 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Northampton Town Doelpunt N. Adams Northampton Town 0-1
23' Doelpunt Northampton Town Doelpunt R. Watson met assist van S. Hoskins Northampton Town 0-2
37' Wissel Burton Albion Wissel J. J. OToole voor R. Nartey Burton Albion
44' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor C. Lines Northampton Town
46' Doelpunt Northampton Town Doelpunt C. Goode met assist van N. Adams Northampton Town 0-3
47' Doelpunt Burton Albion Doelpunt R. Edwards met assist van S. Fraser Burton Albion 1-3
55' Wissel Northampton Town Wissel M. Harriman voor A. Williams Northampton Town
58' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor S. Wharton Northampton Town
62' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Turnbull Northampton Town
70' Doelpunt Northampton Town Doelpunt S. Hoskins met assist van V. Oliver Northampton Town 1-4
71' Wissel Northampton Town Wissel M. Warburton voor V. Oliver Northampton Town
71' Wissel Burton Albion Wissel J. Sbarra voor D. Templeton Burton Albion
74' Wissel Burton Albion Wissel O. Sarkic voor J. Brayford Burton Albion
75' Wissel Northampton Town Wissel S. Pollock voor P. Anderson Northampton Town
91' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Fraser met assist van O. Sarkic Burton Albion 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Northampton Town
Opstellingen Burton Albion - Northampton Town
De opstellingen van Burton Albion en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.