Nabeschouwing Cambridge United - Exeter City (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Cambridge United het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Cambs Glass Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Exeter City (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Cambridge United en Exeter City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Fisher, waarmee Exeter City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Cambridge United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk S. Smith die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cambridge United - Exeter City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor D. Jones Cambridge United
34' Doelpunt Exeter City Doelpunt A. Fisher Exeter City 0-1
70' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor R. Bowman Exeter City
77' Wissel Exeter City Wissel L. Martin voor R. Bowman Exeter City
78' Wissel Exeter City Wissel J. Tillson voor N. Atangana Exeter City
82' Wissel Exeter City Wissel B. Seymour voor A. Fisher Exeter City
92' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Tillson Exeter City
93' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith Cambridge United 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Exeter City
Opstellingen Cambridge United - Exeter City
De opstellingen van Cambridge United en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.