Nabeschouwing Charlton Athletic - West Bromwich Albion (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Charlton Athletic het zondag 5 januari 2020 om 15:01 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - West Bromwich Albion (0-1)

Het FA Cup duel tussen Charlton Athletic en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Zohore, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE Charlton Athletic - West Bromwich Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Zohore met assist van K. Edwards West Bromwich Albion 0-1
60' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Hemed voor A. Green Charlton Athletic
60' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor A. Henry Charlton Athletic
69' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Wiredu Charlton Athletic
70' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Williams voor B. Wiredu Charlton Athletic
72' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor R. Harper West Bromwich Albion
93' Wissel West Bromwich Albion Wissel R. Tulloch voor K. Edwards West Bromwich Albion
94' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Shotton voor R. Harper West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - West Bromwich Albion
Opstellingen Charlton Athletic - West Bromwich Albion
De opstellingen van Charlton Athletic en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.