Nabeschouwing Chelsea - Liverpool (2-0) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Chelsea het dinsdag 3 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Liverpool (2-0)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Willian, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Barkley op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Liverpool 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian Chelsea 1-0
42' Wissel Chelsea Wissel M. Mount voor M. Kovacic Chelsea
51' Wissel Chelsea Wissel Jorginho voor Willian Chelsea
61' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Fabinho Liverpool
64' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Barkley Chelsea 2-0
70' Wissel Liverpool Wissel R. Firmino voor D. Origi Liverpool
70' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor C. Jones Liverpool
76' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Milner Liverpool
80' Wissel Liverpool Wissel M. Salah voor A. Lallana Liverpool
90' Wissel Chelsea Wissel R. James voor O. Giroud Chelsea
94' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor S. Mane Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Liverpool
Opstellingen Chelsea - Liverpool
De opstellingen van Chelsea en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Liverpool

Chelsea en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Liverpool in de FA Cup vond plaats op 5 mei 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Chelsea als Liverpool wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.