Nabeschouwing Chelsea - Nottingham Forest (2-0) || FA Cup 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Chelsea het zondag 5 januari 2020 om 15:01 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Nottingham Forest (2-0)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Hudson-Odoi, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Chelsea vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Barkley op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Chelsea.

LIVE Chelsea - Nottingham Forest 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Chelsea Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van Pedro Chelsea 1-0
33' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Barkley Chelsea 2-0
46' Wissel Nottingham Forest Wissel Y. Benalouane voor T. Figueiredo Nottingham Forest
65' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor R. James Chelsea
69' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Fornah voor A. Semedo Nottingham Forest
69' Wissel Chelsea Wissel M. Mount voor M. Kovacic Chelsea
76' Wissel Chelsea Wissel T. Lamptey voor Pedro Chelsea
77' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Yates Nottingham Forest
81' Wissel Nottingham Forest Wissel Y. En Neyah voor B. Johnson Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Nottingham Forest
Opstellingen Chelsea - Nottingham Forest
De opstellingen van Chelsea en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.