Nabeschouwing Cheltenham Town - Port Vale (1-3) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Cheltenham Town het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Port Vale (1-3)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 1-3 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. R. Reid maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cheltenham Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Port Vale kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Pope, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette T. Pope zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Port Vale de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Port Vale vergroot nadat T. Pope de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Port Vale.

LIVE Cheltenham Town - Port Vale 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Cheltenham Town Penalty R. Reid Cheltenham Town 1-0
46' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Reilly voor R. Reid Cheltenham Town
60' Doelpunt Port Vale Doelpunt T. Pope Port Vale 1-1
61' Wissel Cheltenham Town Wissel M. Sheaf voor R. Broom Cheltenham Town
63' Doelpunt Port Vale Doelpunt T. Pope Port Vale 1-2
66' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
68' Doelpunt Port Vale Doelpunt T. Pope Port Vale 1-3
81' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Ince Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel J. Smith voor J. Doyle-Hayes Cheltenham Town
92' Wissel Port Vale Wissel S. Brisley voor T. Conlon Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Port Vale
Opstellingen Cheltenham Town - Port Vale
De opstellingen van Cheltenham Town en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.