Nabeschouwing Colchester United - Coventry City (0-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Colchester United het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in JobServe Community Stadium in Colchester.

Via de Colchester United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Colchester United - Coventry City (0-2)

Het FA Cup duel tussen Colchester United en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Shipley, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. McCallum op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Coventry City.

LIVE Colchester United - Coventry City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Colchester United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Shipley met assist van Z. Westbrooke Coventry City 0-1
27' Doelpunt Coventry City Doelpunt S. McCallum Coventry City 0-2
34' Gele kaart Colchester United Gele kaart voor R. Jackson Colchester United
46' Wissel Colchester United Wissel O. Sowunmi voor K. Poku Colchester United
55' Wissel Colchester United Wissel L. Gambin voor C. Harriott Colchester United
58' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor L. Kelly Coventry City
70' Wissel Colchester United Wissel L. Norris voor C. Senior Colchester United
74' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor J. Shipley Coventry City
83' Gele kaart Colchester United Gele kaart voor T. Eastman Colchester United
93' Wissel Coventry City Wissel J. Eccles voor Z. Westbrooke Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Colchester United - Coventry City
Opstellingen Colchester United - Coventry City
De opstellingen van Colchester United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Colchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.