Nabeschouwing Crawley Town - Fleetwood Town (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Crawley Town het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Checkatrade.com Stadium in Crawley.

Via de Crawley Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crawley Town - Fleetwood Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Crawley Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Morris, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Crawley Town kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Palmer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette P. Madden zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matt Donohue, waardoor Fleetwood Town een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Crawley Town - Fleetwood Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crawley Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Morris Fleetwood Town 0-1
44' Doelpunt Crawley Town Doelpunt O. Palmer Crawley Town 1-1
64' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor W. Burns Fleetwood Town
66' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 1-2
68' Wissel Crawley Town Wissel J. Doherty voor D. Sesay Crawley Town
78' Wissel Crawley Town Wissel N. Ferguson voor G. Francomb Crawley Town
79' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor B. Lubala Crawley Town
87' Gele kaart Crawley Town Gele kaart voor T. Dallison Crawley Town
93' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor C. Evans Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Crawley Town - Fleetwood Town
Opstellingen Crawley Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Crawley Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crawley Town gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.