Nabeschouwing Crewe Alexandra - Barnsley (1-3) || FA Cup 2019/2020

Zondag 5 januari 2020 - 15:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Crewe Alexandra het zondag 5 januari 2020 om 15:01 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Barnsley (1-3)

Het FA Cup duel tussen Crewe Alexandra en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 1-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barnsley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Brown. Crewe Alexandra kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Green, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette C. Chaplin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat L. Thomas de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Barnsley.

LIVE Crewe Alexandra - Barnsley 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brown met assist van C. Chaplin Barnsley 0-1
48' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt P. Green met assist van C. Kirk Crewe Alexandra 1-1
72' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor E. Simoes Barnsley
75' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van B. Diaby Barnsley 1-2
76' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Dale voor C. Kirk Crewe Alexandra
78' Wissel Barnsley Wissel B. Williams voor C. Oduor Barnsley
82' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor C. Ainley Crewe Alexandra
86' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
94' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Williams Barnsley
94' Doelpunt Barnsley Doelpunt L. Thomas Barnsley 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Barnsley
Opstellingen Crewe Alexandra - Barnsley
De opstellingen van Crewe Alexandra en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.