Nabeschouwing Darlington - Walsall (0-1) || FA Cup 2019/2020

Woensdag 20 november 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Darlington het woensdag 20 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Blackwell Meadows in Darlington.

Via de Darlington - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darlington - Walsall (0-1)

Het FA Cup duel tussen Darlington en Walsall is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door C. Lavery, waarmee Walsall met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Walsall uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Darlington - Walsall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darlington - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Wissel Walsall Wissel A. Bates voor G. Liddle Walsall
69' Doelpunt Walsall Doelpunt C. Lavery met assist van R. Holden Walsall 0-1
71' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Clarke Walsall
79' Wissel Walsall Wissel R. Gaffney voor J. Gordon Walsall
80' Wissel Darlington Wissel L. Laing voor J. Wheatley Darlington
83' Wissel Walsall Wissel D. Scarr voor W. McDonald Walsall
89' Gele kaart Darlington Gele kaart voor O. Holness Darlington
89' Gele kaart Walsall Gele kaart voor R. Holden Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Darlington - Walsall
Opstellingen Darlington - Walsall
De opstellingen van Darlington en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Darlington gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Walsall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.