Nabeschouwing Derby County - Northampton Town (4-2) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 4 februari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Derby County het dinsdag 4 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Northampton Town (4-2)

Het FA Cup duel tussen Derby County en Northampton Town is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Wisdom, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Holmes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Northampton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Adams.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Derby County vergroot nadat J. Marriott de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Derby County speler W. Rooney. In de 84e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Northampton Town speler S. Hoskins.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Derby County.

LIVE Derby County - Northampton Town 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Derby County Doelpunt A. Wisdom Derby County 1-0
35' Doelpunt Derby County Doelpunt D. Holmes met assist van S. Malone Derby County 2-0
46' Wissel Northampton Town Wissel M. Warburton voor V. Oliver Northampton Town
47' Doelpunt Northampton Town Doelpunt N. Adams met assist van P. Anderson Northampton Town 2-1
51' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Marriott met assist van C. Martin Derby County 3-1
55' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor R. Watson Northampton Town
58' Wissel Northampton Town Wissel S. Pollock voor C. Lines Northampton Town
62' Wissel Northampton Town Wissel J. Martin voor N. Adams Northampton Town
69' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor D. Holmes Derby County
77' Penalty Derby County Penalty W. Rooney Derby County 4-1
78' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor J. Marriott Derby County
84' Penalty Northampton Town Penalty S. Hoskins Northampton Town 4-2
84' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor C. Martin Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Northampton Town
Opstellingen Derby County - Northampton Town
De opstellingen van Derby County en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.