Nabeschouwing Dover Athletic - Southend United (1-0) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Dover Athletic het zondag 10 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Southend United.

Via de Dover Athletic - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dover Athletic - Southend United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Dover Athletic en Southend United is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dover Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door R. Sotiriou, waarmee Dover Athletic met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Southend United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Dover Athletic de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Dover Athletic - Southend United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dover Athletic - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Southend United Gele kaart voor E. Bwomono Southend United
17' Gele kaart Southend United Gele kaart voor S. McLaughlin Southend United
21' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor B. Taylor Dover Athletic
60' Wissel Southend United Wissel R. Kiernan voor J. Shaughnessy Southend United
71' Gele kaart Dover Athletic Gele kaart voor P. Rooney Dover Athletic
72' Wissel Southend United Wissel S. Cox voor B. Goodship Southend United
72' Wissel Southend United Wissel E. Acquah voor S. McLaughlin Southend United
73' Wissel Dover Athletic Wissel N. LGhoul voor O. Gobern Dover Athletic
81' Wissel Dover Athletic Wissel R. Sotiriou voor S. Rigg Dover Athletic
84' Doelpunt Dover Athletic Doelpunt R. Sotiriou met assist van A. Simpson Dover Athletic 1-0
89' Wissel Dover Athletic Wissel K. Cumberbatch voor J. Munns Dover Athletic
92' Gele kaart Southend United Gele kaart voor T. Dieng Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Dover Athletic - Southend United
Opstellingen Dover Athletic - Southend United
De opstellingen van Dover Athletic en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dover Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southend United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.