Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (1-0) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 19 november 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Exeter City het dinsdag 19 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United.

Via de Exeter City - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Exeter City en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door A. Fisher, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Exeter City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Exeter City - Cambridge United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor A. Martin Exeter City
64' Wissel Exeter City Wissel J. Sparkes voor C. Woodman Exeter City
64' Wissel Exeter City Wissel B. Seymour voor L. Martin Exeter City
70' Doelpunt Exeter City Doelpunt A. Fisher met assist van B. Seymour Exeter City 1-0
76' Wissel Cambridge United Wissel A. Dallas voor G. Taylor Cambridge United
80' Wissel Exeter City Wissel N. Atangana voor N. Law Exeter City
83' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Roles Cambridge United
83' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Cambridge United
83' Wissel Cambridge United Wissel D. Jones voor H. Knibbs Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Cambridge United
Opstellingen Exeter City - Cambridge United
De opstellingen van Exeter City en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.