Nabeschouwing Exeter City - Hartlepool United (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 1 december 2019 - 15:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Exeter City het zondag 1 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Hartlepool United.

Via de Exeter City - Hartlepool United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Hartlepool United (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Exeter City en Hartlepool United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Bowman, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Exeter City vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Atangana op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Hartlepool United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via N. Featherstone.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Kabamba de 2-2 maakte voor Hartlepool United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Exeter City - Hartlepool United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Hartlepool United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Exeter City Doelpunt R. Bowman Exeter City 1-0
29' Doelpunt Exeter City Doelpunt N. Atangana Exeter City 2-0
37' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Sparkes Exeter City
46' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor L. James Hartlepool United
68' Wissel Exeter City Wissel J. Taylor voor B. Seymour Exeter City
69' Wissel Exeter City Wissel L. Martin voor N. Law Exeter City
71' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
72' Wissel Hartlepool United Wissel A. Cunningham voor M. Raynes Hartlepool United
72' Wissel Hartlepool United Wissel N. Kabamba voor G. Mafuta Hartlepool United
73' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt N. Featherstone Hartlepool United 2-1
75' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor A. Martin Exeter City
79' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt N. Kabamba Hartlepool United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Hartlepool United
Opstellingen Exeter City - Hartlepool United
De opstellingen van Exeter City en Hartlepool United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hartlepool United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.