Nabeschouwing Farnborough - Wealdstone (0-5) || FA Cup

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Farnborough het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wealdstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Paddy Power Park in Farnborough, Hampshire.

Via de Farnborough - Wealdstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Farnborough - Wealdstone (0-5)

Het FA Cup duel tussen Farnborough en Wealdstone is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Wealdstone. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Farnborough - Wealdstone
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
0
5
Schoten op doel
0
5
Gevaarlijke aanvallen
40
57
Corners
4
9
LIVE Farnborough - Wealdstone 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Farnborough - Wealdstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Farnborough - Wealdstone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Farnborough - Wealdstone

Farnborough en Wealdstone spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Farnborough en Wealdstone elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Farnborough 0
Winst Wealdstone 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Farnborough - Wealdstone Opstelling Farnborough Opstelling Wealdstone Live Farnborough - Wealdstone Live Farnborough - Wealdstone kijken Farnborough - Wealdstone kijken Live Farnborough - Wealdstone stream Farnborough - Wealdstone Fox Sports Nabeschouwing Farnborough - Wealdstone Uitslag Farnborough - Wealdstone Statistieken Farnborough - Wealdstone FA Cup 2019/2020 Farnborough - Wealdstone wedden Farnborough - Wealdstone gokken Farnborough - Wealdstone Unibet