Nabeschouwing Forest Green Rovers - Billericay Town (4-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Billericay Town.

Via de Forest Green Rovers - Billericay Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Billericay Town (4-0)

Het FA Cup duel tussen Forest Green Rovers en Billericay Town is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 4-0 overwinning voor Forest Green Rovers. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door M. Stevens, waarmee Forest Green Rovers met 1-0 de leiding nam. Forest Green Rovers vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Mills op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Forest Green Rovers, waarmee J. Aitchison zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Forest Green Rovers in de 65e minuut, nadat L. Shephard de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Forest Green Rovers.

LIVE Forest Green Rovers - Billericay Town 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Billericay Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt M. Stevens Forest Green Rovers 1-0
44' Gele kaart Billericay Town Gele kaart voor J. Paxman Billericay Town
45' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. Mills Forest Green Rovers 2-0
47' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. Aitchison Forest Green Rovers 3-0
46' Wissel Billericay Town Wissel M. Emmanuel voor J. Paxman Billericay Town
54' Gele kaart Billericay Town Gele kaart voor T. Kefalas Billericay Town
58' Wissel Billericay Town Wissel H. Phillips voor O. Alfa Billericay Town
64' Wissel Forest Green Rovers Wissel E. Frear voor J. Aitchison Forest Green Rovers
65' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt L. Shephard Forest Green Rovers 4-0
69' Wissel Forest Green Rovers Wissel K. Taylor voor C. Winchester Forest Green Rovers
77' Wissel Billericay Town Wissel J. Reynolds voor S. Deering Billericay Town
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Billericay Town
Opstellingen Forest Green Rovers - Billericay Town
De opstellingen van Forest Green Rovers en Billericay Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Billericay Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.