Nabeschouwing Forest Green Rovers - Carlisle United (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United.

Via de Forest Green Rovers - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Carlisle United (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Forest Green Rovers en Carlisle United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Collins, waarmee Forest Green Rovers met 1-0 de leiding nam. Carlisle United kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Thomas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette N. Thomas zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Carlisle United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Stevens de 2-2 maakte voor Forest Green Rovers. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Forest Green Rovers - Carlisle United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt A. Collins met assist van L. Shephard Forest Green Rovers 1-0
20' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor G. Jones Carlisle United
29' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor B. Webster Carlisle United
40' Doelpunt Carlisle United Doelpunt N. Thomas Carlisle United 1-1
53' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor E. Adams Forest Green Rovers
59' Wissel Carlisle United Wissel H. Hope voor R. Loft Carlisle United
65' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Mondal voor J. Aitchison Forest Green Rovers
69' Wissel Forest Green Rovers Wissel K. Dawson voor E. Adams Forest Green Rovers
75' Wissel Carlisle United Wissel H. McKirdy voor O. Olomola Carlisle United
76' Doelpunt Carlisle United Doelpunt N. Thomas Carlisle United 1-2
77' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor N. Thomas Carlisle United
78' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt M. Stevens met assist van J. Mills Forest Green Rovers 2-2
83' Wissel Carlisle United Wissel J. Mellish voor J. Iredale Carlisle United
85' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Grubb voor D. Bernard Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Carlisle United
Opstellingen Forest Green Rovers - Carlisle United
De opstellingen van Forest Green Rovers en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.