Nabeschouwing Fylde - Peterborough Sports (6-1) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Fylde het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough Sports. De wedstrijd wordt gespeeld in Bechtle Stadion in Karlsbad.

Via de Fylde - Peterborough Sports live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fylde - Peterborough Sports (6-1)

Het FA Cup duel tussen Fylde en Peterborough Sports is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Fylde. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door D. Rowe, waarmee Fylde met 1-0 de leiding nam. Fylde vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kosylo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Fylde, waarmee D. Rowe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fylde geen gas terug, waardoor in de 71e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Rowe. De 5-0 voor Fylde volgde even later in de 82e minuut nadat N. Haughton namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het D. Sembie-Ferris van Peterborough Sports wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Fylde mocht in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Fylde.

Wedstrijdstatistieken Fylde - Peterborough Sports
Goals
6
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
27
7
Schoten op doel
14
2
Aanvallen
81
71
Gevaarlijke aanvallen
46
25
Corners
12
1
Wissels
3
3
LIVE Fylde - Peterborough Sports 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fylde - Peterborough Sports teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Fylde Doelpunt D. Rowe Fylde 1-0
57' Doelpunt Fylde Doelpunt M. Kosylo Fylde 2-0
66' Doelpunt Fylde Doelpunt D. Rowe Fylde 3-0
71' Doelpunt Fylde Doelpunt D. Rowe Fylde 4-0
82' Doelpunt Fylde Doelpunt N. Haughton Fylde 5-0
90' Doelpunt Peterborough Sports Doelpunt D. Sembie-Ferris Peterborough Sports 5-1
92' Doelpunt Fylde Doelpunt Fylde 6-1
Opstellingen Fylde - Peterborough Sports

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fylde - Peterborough Sports

Fylde en Peterborough Sports spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Fylde en Peterborough Sports elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Fylde 0
Winst Peterborough Sports 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Fylde - Peterborough Sports Opstelling Fylde Opstelling Peterborough Sports Live Fylde - Peterborough Sports Live Fylde - Peterborough Sports kijken Fylde - Peterborough Sports kijken Live Fylde - Peterborough Sports stream Fylde - Peterborough Sports Fox Sports Nabeschouwing Fylde - Peterborough Sports Uitslag Fylde - Peterborough Sports Statistieken Fylde - Peterborough Sports FA Cup 2019/2020 Fylde - Peterborough Sports wedden Fylde - Peterborough Sports gokken Fylde - Peterborough Sports Unibet