Nabeschouwing Gateshead - Colne (5-0) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Gateshead het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Colne. De wedstrijd wordt gespeeld in Gateshead International Stadium in Gateshead.

Via de Gateshead - Colne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gateshead - Colne (5-0)

Het FA Cup duel tussen Gateshead en Colne is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Gateshead. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Kayode, waarmee Gateshead met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 54e minuut voor dat Gateshead via J. ODonnell op 2-0 kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Gateshead, waarmee G. Olley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Gateshead geen gas terug, waardoor in de 86e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. Blackett. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Gateshead. Deze werd gescoord door in de 95e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Gateshead.

Wedstrijdstatistieken Gateshead - Colne
Goals
5
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
151
163
Gevaarlijke aanvallen
120
114
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Gateshead - Colne 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gateshead - Colne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Gateshead Doelpunt J. Kayode Gateshead 1-0
54' Penalty Gateshead Penalty J. ODonnell Gateshead 2-0
73' Doelpunt Gateshead Doelpunt G. Olley Gateshead 3-0
86' Doelpunt Gateshead Doelpunt P. Blackett Gateshead 4-0
95' Doelpunt Gateshead Doelpunt Gateshead 5-0
Opstellingen Gateshead - Colne

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gateshead - Colne

Gateshead en Colne spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Gateshead en Colne elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Gateshead 0
Winst Colne 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Gateshead - Colne Opstelling Gateshead Opstelling Colne Live Gateshead - Colne Live Gateshead - Colne kijken Gateshead - Colne kijken Live Gateshead - Colne stream Gateshead - Colne Fox Sports Nabeschouwing Gateshead - Colne Uitslag Gateshead - Colne Statistieken Gateshead - Colne FA Cup 2019/2020 Gateshead - Colne wedden Gateshead - Colne gokken Gateshead - Colne Unibet